Osmangazi İlkokulu

Vizyon: Farklılıkları zenginlik olarak gören, kendini geliştirmiş, sosyal kabul kaygısı yaşamayan, kendisine ve topluma faydalı, mutlu ve özgür bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Ahlaki değerlere bağlı kalarak ve kendimizi sürekli geliştirerek uygun öğrenme ortamlarında öğrencilerimizi öz güveni gelişmiş, haklarını savunan, çevreye duyarlı, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bireysel farklılıkları kabullenen, ülkemizin 2023 hedeflerine uyum sağlamış, Avrupa Birliği değerlerini ve Avrupa vatandaşlığı bilinci kazanmış bireyler olarak yetiştirmek. Dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin; önce insan düsturu ile her bireyin eğitim hakkından azami istifade etmesi, risk gruplarındaki bütün çocukların eğitim dairesine alınarak yaşanabilir bir dünya için evrensel değerler ışığında her kalbe dokunabilmek ve ellerinden tutabilmektir.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama: 09.00 Ders Bitiş: 14.45
Sportif Etkinlikler: GELENEKSEL BAHAR FUTBOL TURNNUVASI
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: "BEN DE VARIM" ERASMUS PROJESİ

Telefon - 0 332 2551527

WEB - https://osmangazi.meb.k12.tr

Adres - Sancak Mahallesi Söğüt Sokak No 6 Selçuklu/KONYA

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Konya İli, Selçuklu İlçesi, Sancak mahallesi, Söğüt Sokak No:6 (MTA Bölge Müdürlüğü yanı)

Adres - Sancak Mahallesi Söğüt Sokak No 6 Selçuklu/KONYA

Ulaşım Tramvay, Otobüs ve Dolmuş

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 8 km uzaklıktadır.