Kamil SERİN - MÜDÜR

1982 Aksaray doğumlu olup, aslen Konya ili Ereğli ilçesindendir.  Babasının devlet memuru olması nedeniyle; İlkokula Hatay/ Reyhanlı da başlayıp, Antalya bitirmiş, ortaokulu Antalya, Amasya ve Sarayönü’nde tamamlamıştır. Liseyi Meram Konya lisesinde bitirmiş, 2004 yılında Selçuk üniversitesi Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği bölümünden mezun olarak Şanlıurfa İli Harran İlçesi Buğdaytepe köyünde öğretmenlik hayatına başlamıştır. Burada müdür yetkili olarak görev yapmış 2009 MEB yöneticilik sınavını kazanarak yine Harran’da Tahılalan İlköğretim okuluna müdür olarak atanmıştır. Harran’da kaldığı süreçte SODES (Sosyal Destek Programı) projesi ve kaymakamlık Ar-Ge birimlerinde görevler almıştır.

2011 yılında N.E. üniversitesi Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi yüksek lisans programına başlaması üzerine Konya Çumra Türkmenkarahüyük İlköğretim okuluna ataması yapılmıştır. İsteğe bağlı idareci ataması ile 2012 yılında Sızma Alparslan İlköğretim okulunda müdür yardımcısı olarak göreve başlamıştır. Eylül 2012-Ekim 2013 yılları arasında Selçuklu İTO Şehit Muhterem Ak ilkokulu/ortaokulunda Kurucu Müdürlük yapmıştır. 2014 Ocak ayından itibarinden de Sızma Alparslan İlkokulu/Ortaokulunda müdür vekilliği yapmaktayken;

Mustafa Karaciğan İlkokulunda 05.12.2014 tarihinde sınıf öğretmeni/okul müdürü olarak görevlendirilmiştir.

MEB Yönetici atama yönetmeliği kapsamında 8 yıllık görev süresinin dolmasi ile 01.08.2023 tarihinde okulumuza müdür olarak görevlendirilmiştir

Orta düzeyde İngilizce bilmektedir.

Kamil SERİN evli ve iki çocuk babasıdır.